Меню
Celsior_lamps
Tiger
Celsior
DVR
acss
Категоріі
Новинки
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.
0.00грн.

НАШ ПРОФІЛЬ

Ми розпочали свою діяльність у 1997 році і представляли на ринку продукцію відомих виробників автомобільної електроніки. У 2003 році ми зробили міжнародну реєстрацію нашої власної торгової марки TIGER™ та CELSIOR™ і стали працювати як самостійний підрозділ для просування на ринку автоаксесуарів та автомузики високоякісної і недорогої продукції під цими брендами. Висока якість, швидка доставка та доступна для клієнта ціна, ось наші основні критерії в роботі зі споживачами. Для задоволення потреб наших клієнтів, ми постійно вдосконалюємо наші вироби і працюємо над створенням нових систем з урахуванням передових технологій. Багаторічний досвід і кваліфікація наших фахівців дозволили нам досягти високої якості продукції.

НАША ПРОДУКЦІЯ

Діапазон нашої продукції досить широкий і включає в себе атомобiльнi охороннi системи, автомобiльну акустику, автомобiльнi програвачi, вiдеореєстратори, автомобiльне LED свiтло тощо. Наші інженери постійно працюють над створенням нових виробів з урахуванням запитів споживачів, щоб бути завжди на крок попереду конкурентів. Нові проекти реалізовуються практично щомісяця. Конкурентні ціни та якість продукції дозволяють нам постійно розширювати коло наших партнерів. Ми завжди готові задовольнити запити наших клієнтів, серед яких сподіваємося побачити і вас.


CELSIOR™, TIGER™, SOUNDBRIDGE™, CITADEL™ є зареєстрованими торгівельними марками і належать компанії "ВІСТ-СЕРВІС УКРАЇНА".